Jump to content
Sign in to follow this  
Lcast15

fix some forum things pls

Recommended Posts

currently your nginx is setup to 1mb so we all get a mysterious -200 error (actually a HTTP 413 error) uploading anything over that. this is a simple config change.

the IPS upload limit config is set to 50000 which makes it appear like "48.83MB" to us, perhaps try 51200, this might make it appear as 50MB.


please also fix the banning thing as well, idk why this is happening and im sure youre already on the case, but its really cringe.

thnx

  • Informative 1
  • Winner 1
  • Agree 1
  • Thinking 1
  • Appalled 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The upload limit has been changed, except for the "higher up" ranks because I don't think anyone cares about them.

 

As for the other two, I don't have the power to change either of those, but I believe Lantos plans to contact support about the banning issue and the other one sounds like an easy fix. 

  • Friendly 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I thought I changed this. Must of only been php.

I'll change it when I get the chance.

 

@bat please nag me I might forget.

  • bat 1
  • Suspicious 1
  • jimmy 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tentatively going to say the banning thing seems fixed for now, leaving the upload limit the only thing that needs to be rectified 🥵

  • Friendly 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

21 hours ago, bat said:

Tentatively going to say the banning thing seems fixed for now, leaving the upload limit the only thing that needs to be rectified 🥵

upload limit looks nice now, even if it's tiny.

 

thanks bat

  • Angry 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

    client_max_body_size 100M;

added

  • Friendly 1
  • Winner 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...